Compte enrere!!!

L’equip de l’IES Mossèn Alcover participant al festival Retotech ha començat el compte enrere per llançar el seu projecte, una màquina robòtica multifuncional per atendre les necessitats domèstiques de neteja de roba del nostre alumnat (i de les seves mares i pares!!).

El conjunt ha de funcionar netejant la roba mitjançant una rentadora reciclada interactiva, manipulable amb pantalla tàctil i a través d’una app; assecant-la posteriorment i acabant amb el seu plegat automàtic robotitzat.

Ateses les circumstàncies especials i desfavorables en les quals s’ha desenvolupat enguany l’edició del concurs Retotech, el projecte només podrà finalitzar-se al 100% en alguns dels seus aspectes, mentre altres quedaran desenvolupats únicament a nivell de maqueta-prototip.

Tanmateix la pròpia complexitat de la màquina pensada pels nostres projectistes està obligant a un treball intens en el qual els coneixements d’electrònica, mecànica i robòtica, van encaixant amb esforç per aconseguir el producte desitjat.

El nostre compte enrere ja ha començat. 10, 9, 8, 7, 6, 5…!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *